Enostavno poslovanje kjerkoli in kadarkoli

Uporabniku prijazna davčna blagajna deluje tudi brez internetne povezave in jo zato lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Davčna blagajna Mikropis Appos je optimizirana za različne naprave in operacijske sisteme in zato primerna za vsakega podjetnika, vsako podjetje in vsak posel.

Nakup ali najem celostne rešitve

Oblikovali smo različne pakete rešitev davčnih blagajn Mikropis Appos, ki vključujejo programsko in strojno opremo. Vsem, ki poslujete sezonsko, omogočamo tudi najem strojne in programske opreme za določeno obdobje.

Izbirate lahko med paketi Sam svoj mojster, Povezani in Veletrgovec.. Če vam nobena od celostnih rešitev ne ustreza, bomo z veseljem pripravili ponudbo, skladno z vašimi poslovnimi potrebami.

Zadovoljni kupci, ki se vračajo

Podatki o stalnih kupcih so na varnem v vaši bazi davčne blagajne Mikropis Appos. Kadarkoli postrežete znano stranko, lahko uporabite samodejen vnos podatkov. Poslovni kupci oz. naročniki bodo navdušeni nad možnostjo izdaje računa na podjetje, ki jim ga lahko pošljete tudi po e-pošti.

Izberite svojo davčno blagajno

Preverite pakete davčnih blagajn, zasnovane na podlagi potreb različnih dejavnosti ter velikosti podjetij in naročite svojega.

Prednastavljena baza artikolov

Najpogostejše artikle smo na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja celostnih poslovnih rešitev že uvrstili v prednastavljeno bazo. Svoj cenik sestavite s pomočjo že pripravljenih artiklov ali storitev ali jih vnesete po svoji željah in poslovnih potrebah.

Arhiviranje računov, skladno z zakonodajo

Davčna blagajna MBS namesto vas poskrbi za redno shranjevanje računov za obdobje 10 let, kot zahteva Zakon o davčnem postopku. Računi so v elektronski obliki varno shranjeni v vašem oblaku, do njih dostopate preko aplikacije davčne blagajne Mikropis Appos in jih lahko kadarkoli pokažete pristojnim osebam.

Knjigovodska podpora

Izognite se iskanju računov pred obiskom računovodje. Delo mu bo poenostavilo stalno samodejno beleženje in arhiviranje poslovnih dogodkov na blagajni, oblikovanje podatkov o nakupih in zalogi, izpisu poročil, listin in drugih informacij, ki jih potrebuje vaše računovodstvo.

Programa zvestobe LOYZ in eKupon

Ste morda pomislili, da bi fiskalizacijo in uvedbo obvezne davčne blagajne izkoristili v svoj prid? Mi smo. Rešitev davčne blagajne Mikropis Appos ponuja nadgradnjo v obliki programov zvestobe. Z dolgoletnimi izkušnjami v poslovnem okolju in povezavi s poslovnimi partnerji, nudimo integracijo programov zvestobe LOYZ (na voljo od jeseni 2015) in eKuponi.

Za vsak dober posel.

Davčna blagajna Appos je profesionalna uporabniku prijazna rešitev za gotovinsko poslovanje, skladno z novim fiskalnim pravilom.

Zanima me

Sporočite nam svoje želje in z veseljem bomo pripravili rešitev, skladno z vašimi poslovnimi potrebami.

Prosimo izpolnite obvezna polja!
Pri povpraševanju je prišlo do težave! Prosimo poskusite ponovno ali nas pokličite na +386 (0) 5 922 65 00. Hvala!